Lite info om oss!

Välkommen till oss, här kan ni läsa lite om mig! 

Jag heter Emeli och bor i Tungelsta i ett litet vackert rött torp med stor tomt utanför sthlm med min man, son och våra 5 fantastiska perser & Exotic och även ett gäng härliga kaniner., jag är 32 år gammal och alltid haft ett stort hjärta och intresse för djur. Jag är i grunden både en hund, häst & katt människa.
Jag är uppvuxen med katter (perser) då mina föräldrar haft rasen under min uppväxt, jag har alltid haft lite extra kärlek till dessa fantastiska katter.

2014 fick vi ta bort våran tredje rottis på grund av sjukdom, så vi bestämde oss för att köpa katt och hittade det fantastiska lilla katteriet Persnose som lyckligtvis fanns när oss i haninge. Vår första katt vi köpte in var vår fantastiska prinsessa Persnose Bella Bella (aka Sessan), och både jag och min man blev helt förälskade. 
2015 fick jag förfrågan om att köpa Lottas fina chokladpralin Persnose Hot choco Boy (aka Björne) Och de erbjudandet kunde man ju absolut inte missa :). Så sagt och gjort fick han flytta hem till oss, och han blev och är väldigt älskad här hemma. Majsan våran fina vitfläcks hona kom in i familjen sommaren 2017 och vi är super glada för denna vackra tjej. 
Mer info om katterna finns under deras flikar :).

Vi har en liten uppfödning som föder upp Perser och Exot, vitläck.

Ja är även Diplomerad uppfödare från SVERAK. 

Våra djur är försäkrade i AGRIA 

 Vi finns även på FB Sweet Nose Perser & Exotic

Sweet Nose Falcon