Lite info om oss!

Välkommen till oss, här kan ni läsa lite om mig! 

Jag heter Emeli och bor i Tungelsta söder om Stockholm i ett litet vackert rött torp med stor tomt. I familjen utöver katterna såklart så bor även min fantastiska man och våran älskade 6 åriga son och sist men inte minst även 4 kaniner. Ända sen barn har mitt djurintresse vart stort, jag är uppvuxen med både Reptiler och även katter (perser). Min stora hobby har alltid varit hundar och hästar, har alltid haft en förkärlek till hund och häst med ”problematik” där tålamod, problemlösning och kärlek stått överst på listan. 

Vi köpte in vår första egna perser år 2014 ifrån Lotta som har katteriet Persnose och hon föder upp colurpoint. Vi blev stört förälskade i vår lilla Sessan vilket gjorde att vi köpte in fler små dunbollar.Jag provade att ta en kull på Sessan och kände att, jösses vad kul och spännande, detta vill jag lära mig mer om. Och sagt och gjort skaffade jag mig mitt stamnamn (2016) och gick kurs för att få mer ”utbildning” inom ämnet, jag blev sedan Diplomerad uppfödare hos Sverak. 

Nu har jag en liten uppfödning av Perser & Exotic, Vitfläck. Föder även upp i en liten skala Dvärgvädurar i Färgen Havana men andra färger förekommer oxå.

Alla våra katter är renrasiga med Stamtavla hos Sverak, och självklart försäkrade i Agria. 

Mer info om våra katter kan ni läsa under deras flikar. ↗️

 Vi finns även på Instagram: 

https://instagram.com/sweetnoseperserochexotic?igshid=ie

Ä
r ni intresserad av Kaniner? Kika in under fliken Kaniner.

Är du nyfiken? Tveka inte att höra av dig till mig. Kontakt uppgifter finns under fliken kontakt.

SE* Sweet Nose Great Big Love (Gördis/Göran)

SE* Sweet Nose Falcon, flyttade till en uppfödare i USA 😍